Design, identity, development, SEO, strategy and digital products

Websites, apps én identiteiten voor emotioneel duurzame merken

Communicatie, Design en Development. Kort door de bocht is dat wat mij drijft. Altijd ten dienste van de opdrachtgever, en niet voor het eigen ego, of om prijzen te winnen.
PossiblyMaybe werkt vooral ook graag samen, met veel input vanuit de eigen expertise, om unieke producten te leveren die voor jouw bedrijf, vanuit jouw expertise, en vooral voor jouw klanten hét verschil maken. Een een beetje eigenwijs? Zeker! Maar met een resultaat dat resultaat oplevert.

Possiblymaybe - Webdesign, sketches for a responsive variant

Designer

The design is not in the details, the details are the design.

Dat is het, het samenspel van details die het ontwerp maken. Als ontwerper heb ik 6 jaar bureau-ervaring opgedaan, veel met UX’ers en researchers samen mogen werken en complexe problemen opgelost. Vaak met een eigen stijl, maar altijd ten dienste van het doel wat we met ontwerp moeten bereiken.

Puzzling the puzzle - Developer

Developer

Autodidact developer met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring bij gerenommeerde bureau’s. Ervaring met verschillende programmeertalen, Content Management Systems, Javascript-frameworks en ik werk graag in een SCRUM omgeving.

En vooral een grote voorliefde voor micro-animaties en details die de merkwaarden ondersteunen.

Possiblymaybe - seeder, sketch for a Gratitude app

Seeder

Too many ideas… too litte time. Daarom ‘seed’ ik mijn ideeën in schetsen, prototypes en eigen digitale producten. Een geweldige broedplaats voor creatieve ideeën en oplossingen, die ik vervolgens weer kan inzetten bij alles wat ik maak.

a part of my life, in images

Instagram